Zaal huren

Onze kerkelijke gemeente in Alphen aan den Rijn beschikt over een multifunctioneel kerkgebouw genaamd Het Kruispunt. Wij gebruiken de zalen zelf voor al onze bijeenkomsten, en daarnaast zijn de zalen ook te huur voor derden. Het Kruispunt is zeer goed te bereiken, met de auto of openbaar vervoer. Rondom het gebouw zijn volop gratis parkeerplaatsen aanwezig.

Ons zalencentrum biedt diverse soorten vergaderruimtes. Zo is er voor iedere gelegenheid een passende zaal. Een congres voor 350 personen? Een ledenvergadering met 100 leden? Een afdelingsoverleg met 25 collega’s of een training met 10 cursisten? Bij Het Kruispunt beschikken we over 5 multifunctionele zalen met verschillende oppervlaktes en toepassingsmogelijkheden.

We hebben de volgende zalen:

Kerkzaal

De kerkzaal biedt plaats aan 270 personen. Dit is in overleg uit te breiden naar maximaal 350 personen. De zaal is zeer modern, met uitstekende verlichting, professionele geluidsapparatuur, een 110 inch (2,8 meter) beeldscherm en een geweldige akoestiek. Hierdoor is de zaal zeer geschikt voor het geven van concerten, bedrijfspresentaties, recepties of maatschappelijke bijeenkomsten. Maar natuurlijk ook voor uitvoeringen, congressen en toneelvoorstellingen. Het gebruik van de keuken voor koffie en thee is bij de huur van de Kerkzaal optioneel. Ook kan tegen een meerprijs gebruikt gemaakt worden van het kerkorgel (40 Euro).

(foto’s: Jacob Jan Kuipers)

Zaal 1

Deze zaal is licht en ruim en bied ruimte aan max 40 personen. Standaard is in deze zaal een vergaderopstelling voor 16 personen. Door het plaatsten van extra stoelen is deze zaal ook uitstekend geschikt voor presentaties of andere bijeenkomsten. De keuken grenst aan Zaal 1 waardoor er een uitgifte balie is vanaf de keuken naar Zaal 1. Optioneel kan de keuken worden bij gehuurd, zodat u koffie en thee kunt uitserveren vanuit de keuken.

Zaal 2 / 3

Deze zaal is licht en ruim en bied ruimte aan max 40 personen. Standaard is in deze zaal een vergaderopstelling voor 16 personen. Door het plaatsten van extra stoelen is deze zaal ook uitstekend geschikt voor presentaties of andere bijeenkomsten.

Keuken

Indien u een zaal huurt, kan het handig zijn om ook gebruik te maken van de keuken. De keuken heeft een uitgiftebalie aan de kant van de Kerkzaal en een uitgiftebalie naar Zaal 1.

Soosruimte

De soosruimte is een unieke locatie met de uitstraling van een gezellig café. De ruimte is geschikt voor max 65 personen, maar is ook met een kleiner gezelschap heel geschikt. Naast een muziekinstallatie, beschikt deze ruimte over sfeerverlichting, laserlight, een ruime bar en koelkast. De vele banken, lounge kussens en verhoogde zithoek maken dit tot een heel geschikte ruimte voor een jubileum of een besloten feestje. De pooltafel maakt deze ruimte compleet.

Alle zalen, met uitzondering van de Soosruimte, zijn toegankelijk met rolstoelen. Alleen bij de huur van de Kerkzaal is ook het invalide toilet bereikbaar met een rolstoel. De Soosruimte is niet goed te bereiken voor mensen die slecht ter been zijn.

Tarieven en mogelijkheden

Voor onze zalen hanteren we voordelige tarieven met een aantal opties. De tarieven per dagdeel zijn als volgt:

Ruimte  Tarief 
Kerkzaal € 200
Zaal 1 € 75
Zaal 2 / 3 € 75
Keuken € 40
Soos € 150

Bij de huur van de Soos is het gebruik van glazen en de muziekinstallatie inbegrepen. U kunt bij het huren van één de zalen gebruik maken van mensen die koffie en thee schenken. De kosten hiervan bedragen € 1,- per kopje of € 6,- per kan. Optioneel kunt u bij het huren van de kerkzaal ook gebruik maken van het orgel. Hiervoor geldt een toeslag van € 40,-

Omdat er in ons kerk gebouw veel activiteiten zijn, werken wij altijd met reserveringen zodat we de afspraken en daardoor de kwaliteit van uw bijeenkomst kunnen waarborgen. Neem via onderstaande formulier gerust contact op met ons voor inlichtingen en informatie over de mogelijkheden om een zaal te huren. We denken graag met u mee!

Algemene huurvoorwaarden zalen Het Kruispunt

Neem gerust contact op met ons voor inlichtingen en informatie over de mogelijkheden van zaal huur:
zaalverhuur@hetkruispuntalphen.nl