Snertwandeling

Op zaterdag 5 januari organiseert wijk 1 haar jaarlijkse snertwandeling. Op het grote parkeerterrein in Katwijk noord (bij de loods van de reddingsboot) verzamelen we om 16.00 uur. We lopen over het strand richting het Noorden. Halverwege Noordwijk gaan we de duinen in. Daar splitsen we ons op in twee groepen. De avonturiers gaan over ongebaande wegen door de duinen struinen. De rest gaat over de normale voetpaden richting Katwijk. Het is de bedoeling dat we rond 17.00 weer bij de auto’s terug zijn. Dan gaan we een plekje in de duinen zoeken om de snert en andere soep op te warmen. Terwijl we genieten van de schemering eten we ons warm aan de soep. Rond 18.30 rijden we weer richting Alphen.

Omdat het strand en de duinen groot genoeg zijn, maar vooral omdat het leuk is om dit met een grote groep te doen, nodigt wijk 1 iedereen van Het Kruispunt en de Verbinding uit om met ons mee te lopen.

Opgeven kan bij Elly of Sietze Klapwijk (ellyensietze@telfort.nl) Geef gelijk aan of je Snert of een ander soep wilt koken. De kosten delen we met elkaar.