Pasen live 2016 – 19 maart in Het kruispunt

19 maart in Het Kruispunt , van Nesstraat 2 Alphen aan den Rijn aanvang 19.45

Alphen_BannerFb_V1

CB|Producties komt in maart voor het vierde jaar op rij met haar eigen versie van het lijdensverhaal.
Doormiddel van Nederlandse popmuziek, bewerkt in eigen arrangementen en met een modern en spectaculair decor wordt het lijdensverhaal van Jezus verteld. Dit jaar komen ze op 19 maart a.s naar Alphen aan den Rijn. Hun voorstelling wordt gehouden in Het Kruispunt, van Nesstraat 2 in Alphen aan den Rijn. De voorstelling begint om 19.45 uur.

De ervaring is dat we ons soms maar moeilijk kunnen verplaatsen in de Bijbelverhalen van toen. Maar de onderwerpen die in de bijbel aan bod komen, zijn juist ook nu, anno 2016, zo actueel!
Kijk naar Mozes, die met het volk op de vlucht was naar een betere toekomst. Vandaag de dag zijn er zoveel mensen die net als hij op de vlucht zijn, zoekend naar vrijheid en veiligheid.
Maar kijk ook naar de hulp aan je buurman of buurvrouw. Iemand een helpende hand reiken komt in de Bijbel veel ter sprake. Dat is toch zeker in deze tijd ook net zo belangrijk? Kijk naar elkaar om en zorg voor elkaar.
Zo ook het Paasverhaal. Verraad, vriendschap, onzekerheid, vertrouwen en geloven speelden toen, maar ook nu. Pasen live wordt in een modern jasje gestoken om het voor de kijker herkenbaar te maken. “Tja, ik kan de verrader ook zijn”, “Ik kies soms ook voor de veilige weg” en “Ik maak ook keuzes onder invloed van anderen”

Bezoekers worden in vijf kwartier meegenomen in dit eeuwenoude maar toch actuele verhaal. Van begin tot eind zal men geboeid en aandachtig kijken. Reacties van eerdere jaren waren lovend, emotioneel, rakend.

Wilt u ook beleven wat het Paasverhaal inhoudt?
Kom dan naar de voorstelling op 19 maart 19.45 uur in Het Kruispunt, van Nesstraat 2 in Alphen aan den Rijn, toegang is gratis (wel zal er er een collecte gehouden worden voor de onkosten).