Talent op de vlucht

Aanstaande vrijdag (5 februari) is de uitvoering van een bijzondere en unieke voorstelling. Deze voorstelling is een iniatief van vluchtelingen die in de noodopvang in de Alphense gevangenis wonen. Professionele acteurs zetten samen met talentvolle amateurs een indrukwekkend drama neer waarin hartverscheurende vluchtverhalen te zien zijn. De voorstelling vertelt de ervaringen van vluchtelingen tijdens hun vlucht en verblijf in Nederland.
De reacties na de première in de noodopvang voor 25 Alphense vrijwilligers en 100 vluchtelingen waren lovend. Het verhaal van de vluchtelingen verdient een groter podium! U bent van harte uitgenodigd voor een hele bijzondere avond.  Alle Alphenaren zijn van harte welkom!

De toegang is kosteloos, graag wel vooraf aanmelden via dit formulier.

Er zijn maar 200 plaatsen beschikbaar.

Wat: voorstelling ‘Talent op de vlucht’
Wie: toneelgroep uit Noodopvang Alphen
Waar: Het Kruispunt (van Nesstraat 2, Alphen a/d Rijn)
Tijdstip: zaal open vanaf 20.00 uur, vanaf 20.30 uur voorstelling