13-2-2016 in het Kruispunt: MEN4CHRIST

Concert met MEN4CHRIST

Op zaterdag 13 februari zal er door stichting Local Gospel Projects i.s.m. een plaatselijke werkgroep een enthousiast concert worden georganiseerd in Alphen aan den Rijn in het Kruispunt aan de van Nesstraat 2. De mannenformatie men4christ zullen met begeleiding van een orkest een spectaculair optreden verzorgen Gratis kaarten voor dit concert dat om 19.30 uur begint zijn te verkrijgen bij Ichthusboekhandel het Anker in de Raadhuisstraat 412 in Alphen Ook via www.events4christ zijn kaarten te bestellen. Reserveren of kaarten bestellen is belangrijk ivm de grote belangstelling voor dit concert. Meer informatie en telefonisch reserveren 0172-471483

Men4Christ

Is een Southern Gospel formatie bestaande uit 16 gese­lecteerde mannenstemmen uit het hele land, begeleid door een orkest bestaande uit combo, hout en koper blazers, ondersteund door enkele technici voor licht en geluid.

Met Men4Christ is een geweldige avond gegarandeerd. Men4Christ is enige jaren geleden opgericht en laat sindsdien met optredens door het land horen hoe bevlogen muziek kan zijn!

Repertoire: Eigentijds Amerikaans repertoire in de stijl van Gaither Vocal Band e.d. Er wordt gezongen in de Engelse taal, echter alle liederen worden vertaald in het Nederlands op een groot projectiescherm.

Een optreden van Men4Christ is een lust voor het oor en het oog. Maar meer dan dat wil Men4Christ harten raken door hun krachtige optreden, prachtige melodieën en inspirerende tek­sten. De meerstemmige zang, de prachtige muzikale arrangementen, choreografie, video en lichteffecten staan borg voor een onvergetelijke ervaring