Zaal huren

kerkgebouw

Onze kerkelijke gemeente in Alphen aan den Rijn beschikt over een multifunctioneel kerkgebouw genaamd Het Kruispunt. Wij gebruiken de zalen zelf voor al onze bijeenkomsten, maar daarnaast zijn de zalen ook te huur voor derden.

Ons zalencentrum biedt diverse soorten vergaderruimtes. Zo is er voor iedere gelegenheid een passende zaal. Een congres voor 350 personen? Een ledenvergadering met 100 leden? Een afdelingsoverleg met 25 collega’s of een training met 10 cursisten? Bij Het Kruispunt beschikken we over 5 multifunctionele zalen met verschillende oppervlaktes en toepassingsmogelijkheden. U kunt kiezen uit flexibele zaalindelingen. En wilt u een andere indeling? Dan denken wij samen met u na over de exacte invulling.

Ook hebben wij een kerkzaal die uitstekend geschikt is voor concerten, uitvoeringen, congressen, toneelvoorstellingen etc. Omdat er in ons kerk gebouw veel activiteiten zijn, werken wij altijd met reserveringen zodat we de afspraken en daardoor de kwaliteit van uw bijeenkomst kunnen waarborgen

Waarin onderscheiden wij ons?

1. Zeer interessant en concurrerend prijsniveau.

2. Gastvrijheid en persoonlijke dienstverlening.

3. Bereikbaarheid is heel gunstig en centraal gelegen. In de nabijheid van uitvalswegen. Volop parkeerplaatsen rondom het kerkgebouw.   En goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Neem gerust contact op met ons voor inlichtingen en informatie over de mogelijkheden van zaal huur.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht